Lediga jobb

De flesta som jobbar i Kyrkornas secondhandbutik arbetar ideellt som volontärer. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill hjälpa till! Det finns också möjlighet att göra praktik i butiken. Kontakta föreståndaren på tel 0501-177 10 om du vill veta mer om vilka möjligheter som finns.

Ledig tjänst: Butiksbiträde med kassaansvar
Om oss: Kyrkornas secondhandbutik drivs av Mariestads Ekumeniska Råd (dvs Equmeniakyrkan, Korskyrkan, Pingstkyrkan och Svenska Kyrkan i Mariestad). Syftet med butiken är att bedriva försäljning av skänkta varor och använda butikens överskott till humanitära hjälpinsatser. Butiken är en mötesplats för människor som längtar efter arbetsgemenskap och som vill använda sin tid och energi till att bidra till en värdefull verksamhet.
Om dig/Kvalifikationer: Vi söker dig med gedigen butiks- och kassavana, du är serviceinriktad, stresstålig, organisatorisk, ansvarsfull och duktig på kundbemötande.
Då tjänsten bl.a. innebär ansvar för butikens kassa vad det gäller bemanning och kassaredovisning så söker vi dig med god struktur- och samarbetsförmåga.
Det är också meriterande om du har intresse och kunskap inom mode, kläder, skyltning, hem & hushåll samt heminredning. Du bör vara flexibel, energisk och trivas med ett varierat arbete. Du trivs med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag. Tunga lyft förekommer.
Du kan det svenska språket flytande. God engelska är en merit.
Du är över 18 år!
Arbetsuppgifter:
I huvudsak kommer arbetstiden vara förlagd till vardagar med kassaansvar under butikens öppettider. På övrig tid kommer arbetet bl.a. innebära hantering, sortering, rengöring och förflyttning av inkommande varor.
Ansök snarast då intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdatum är 8 september. Ansökan lämnas in via mejl till info@kyrkornas.se.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en omfattning på 75-100%.
Tillträde omgående. Provanställning på 6 månader kommer tillämpas.
Kontakt: Britta Lundquist, föreståndare, info@kyrkornas.se, tel. 0739602913