Integritetspolicy

Vilka är vi

Vår webbadress är: https://kyrkornas.se

Sammanfattning

Om du bara besöker vår webbplats så sätts normalt inga kakor och inget data sparas om dig. Dock har vi inbäddat innehåll från vårt Instagramkonto. Det innebär att besöka vår sida kan vara samma som att besöka vår sida på Instagram och är du inloggad på Instagram kan det därmed innebära att den sajten kan spåra dig och hur du interagerar med det innehållet som kommer därifrån. Det vill säga att dessa delar av vår sajt är i princip samma som att besöka Instagram.

Om du har ett konto på sajten sparas dock kakor i din webbläsare och du kan läsa mer om det nedan.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen är det bra att undvika att bilden har inbäddad platsdata (EXIF GPS). Om du har det kan användare ladda ner bilden och avgöra en exakt position från var bilden togs.

Kakor

Om du besöker vår inloggningssida så kommer en temporär kaka att sättas för att se om din webbläsare tillåter kakor. Denna kaka innehåller ingen personlig information och raderas så fort som du stänger din webbläsare.

Om du loggar in på sajten så kommer flera olika kakor sättas för att spara din inloggningsinformation och dina utseendeval. Inloggnings-kakor sparas i två dagar och kakor för val av utseende gäller för ett år. Om du väljer kom ihåg mig så sparas din inloggnings-kaka i två veckor istället. Om du loggar ut försvinner den dock direkt.

Om du redigerar eller publicerar artiklar så sätts ytterligare en kaka. Denna kaka innehåller ingen personlig information utan håller bara ID på den post som du just redigerat. Den gäller 1 dag.

Innehåll inbäddat från andra webbplatser

Artiklar på den här sajten kan innehålla inbäddat innehåll så som videos, bilder, artiklar etc. Om detta innehåll kommer från en annan webbplats är det precis samma som att du besökte den webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla data om dig, använda kakor, i sin tur bädda in innehåll för tredjepartsspårning och kan hålla koll på hur du interagerar med innehållet från den webbplatsen om du är inloggad på den webbplatsen i din webbläsare.

Who we share your data with

Om du begär en återställning av ditt lösenord så kommer din IP-adress att skickas med i mejlet.

Hur länge behåller vi dina data

Om du har ett konto och publicerar innehåll på sajten så kommer detta inte automatiskt att raderas någonsin! Om du har ett konto kan du själv se, redigera och radera din personliga information när som helst. Det enda som inte går att ändra är ditt användarnamn. Administratörer på webbplatsen kan också se och redigera dina data men kan inte heller ändra ditt användarnamn.

Vilka rättigheter har du över dina data

Om du har ett konto på den här sajten så kan du begära att få alla dina data exporterade till en fil. Du kan också begära att få alla dina data raderade. Det gäller alla data förutom de som vi är tvingade att behålla pga administrativa, rättsliga eller säkerhetsmässiga aspekter.

Var skickas dina data

Webbplatsen delar inte dina data med någon annan.